WERKEN BIJ

VAN CAPPELLEN

Bij Van Cappellen Consultancy maak je met jóuw geluid het verschil!

In de wereld van luxe jachten is stilte en comfort de eis. Met een klein en hecht team bieden wij hiervoor advies en creatieve oplossingen. Middels ons geluid reduceren wij geluid en trillingen.

Familiebedrijf

Van Cappellen Consultancy bestaat sinds 1984, een écht familiebedrijf. Daar zijn wij trots op! Waar wij ook trots op zijn is ons team. Door onze expertises te combineren bieden wij samen elk probleem een oplossing. Samen weten wij immers meer dan één.
De werkcultuur binnen Van Cappellen Consultancy bestaat uit een combinatie van meesterschap en betrokkenheid. Wij zijn trots! Wij waarderen jouw inbreng en luisteren naar jouw geluid. Je krijgt ruimte om je te ontwikkelen en daarnaast de verantwoordelijkheid binnen diverse projecten. Je werkt nauw samen met je collega’s om klanten als Feadship en Heesen Yachts Builders te voorzien van advies.

Stap aan boord!

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? Klik snel op een van onderstaande vacatures en solliciteer!

Engineer (FEMAP)
Open sollicitatie

Procedure

 

Projectleider

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of

Button

Projectleider

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of

Button

Er wordt druk gewerkt aan onze website, binnenkort zal deze ook volledig tweetalig zijn
We are working on our website, it also will be fully bilingual soon